Podnikatelský plán - Investice do nemovitostí - Kühnl, Šimon; Háša, Stanislav, 1974-; Sobíšek, Lukáš, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Cílem diplomové práce je vytvoření podnikatelského plánu investiční společnosti na společné investování do nemovitostí s investory. Jeho účelem je představit a vysvětlit fungování podnikatelského záměru investorům, a proto se zaměřuje na podnikatelský záměr i z jejich pohledu. Tematicky je diplomová práce rozdělena do dvou částí. První část se věnuje terminologii a rešerši literatury. Druhá část obsahuje zpracovaný podnikatelský plán, který byl sepsán na základě definované struktury v teoretické části. Obsahuje především detailní popis podnikatelského záměru, analýzu trhu a konkurence, popsání investičního procesu a vypracování finančního plánu se zaměřením na investora. K analyzování trhu a konkurence byly použity především metody srovnávání a syntézy. Práce je zakončena závěrem, v jejímž rámci jsou zhodnoceny přínosy diplomové práce.
Vedoucí práce: Stanislav Háša
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses