Marketingové nástroje českých hudebních festivalů - Nuridzhanov, Alexander; Šubrt, Daniel; Straka, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou porovnání základních principů marketingu českých hudebních festivalů, popisem právního prostředí, organizační strukturou a současnými trendy festivalového průmyslu.Na základě dostupné literatury jsou v teoretické části vyznačena základní marketingová východiska festivalového řízení a jejich kategorizace.Prakticky orientovaná studie se zabývá porovnáním marketingových aktivit festivalů nonartificiální hudby na příkladu Metronome Festival Prague a artificiální hudby na příkladu festivalu Dvořákova Praha. V závěrečné části práce jsou na základě teorie a výzkumů navržena možná zlepšení v marketingové kampani obou festivalů.
Vedoucí práce: Daniel Šubrt
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses