Zpětné toky v e-commerce - Kšíkalová, Klára; Jirsák, Petr; Boroš, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Diplomová práce je zaměřena na procesy zpětných toků v oblasti internetových obchodů v modelu B2C. Cílem této práce je na základě informací a dat od vybraných internetových obchodů zmapovat procesy, které jsou spojené s řešením zpětných toků v internetových obchodech a vyčíslit náklady, které mohou být spojené s řešením každého případu vráceného zboží. Dále je cílem této práce na základě zjištěných informací z vybraných e-shopů a statistik, popisujících stav současného e-commerce, navrhnout seznam kritérií, která se nejvíce promítají na objemu zpětných toků a nákladů s nimi spojenými, doplněný o doporučení, která mohou mít pozitivní dopad na celý proces spojený se zpětnými toky.
Vedoucí práce: Petr Jirsák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses