VLIV ČÍNSKÉHO UČENÍ FENG-ŠUEJ NA PLÁNOVÁNÍ A ORGANIZOVÁNÍ PODNIKÁNÍ - Vu Hoang Phuong, Nhi (2018)
Bakalářská práce se zabývá vlivem čínského učení feng shui na plánování a organizování podnikání. Cílem práce je seznámení se s učením feng-shui, jeho zákonitostmi a ověřit, jak tyto techniky působí v praxi na uživatele z korporátního prostředí, zda je organizace práce a prostředí vedená tímto pro někoho nevědeckým směrem schopná ovlivnit výkon a zvýšit tak produktivitu a efektivitu práce. Teoretická část práce definuje základní pojmy. Metodologická část popisuje zvolený výzkum pro potvrzení účinnosti čínského učení. Praktická část obsahuje představení společnosti s jejím majitelem, využité feng shui praktiky na pracovním prostředí a vyhotovený výzkum.