VLIV ČÍNSKÉHO UČENÍ FENG-ŠUEJ NA PLÁNOVÁNÍ A ORGANIZOVÁNÍ PODNIKÁNÍ - Vu Hoang Phuong, Nhi; Dědina, Jiří, 1955-; Malý, Milan, 1936-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Bakalářská práce se zabývá vlivem čínského učení feng shui na plánování a organizování podnikání. Cílem práce je seznámení se s učením feng-shui, jeho zákonitostmi a ověřit, jak tyto techniky působí v praxi na uživatele z korporátního prostředí, zda je organizace práce a prostředí vedená tímto pro někoho nevědeckým směrem schopná ovlivnit výkon a zvýšit tak produktivitu a efektivitu práce. Teoretická část práce definuje základní pojmy. Metodologická část popisuje zvolený výzkum pro potvrzení účinnosti čínského učení. Praktická část obsahuje představení společnosti s jejím majitelem, využité feng shui praktiky na pracovním prostředí a vyhotovený výzkum.
Vedoucí práce: Jiří Dědina
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses