Budoucnost privátního bankovnictví - Tranová, Thanh Van (2018)
Bakalářská práce se zabývá vývojem privátního bankovnictví v ČR a ve světě. V teoretické části jsou představeny pojmové aparáty týkající se bankovní oblasti a její historický vývoj. Do této části také náleží obecná charakteristika privátního bankovnictví a přiblížení se s její legislativou. Další kapitola je věnována empirické analýze, kde jsou rozebrána finanční výkonost jednotlivých velkých hráčů na trhu privátního bankovnictví v ČR i ve světě. V poslední fázi se zaměříme na ucelený pohled modelu privátního bankovnictví a pokus o predikci budoucích trendů.