Budoucnost privátního bankovnictví - Tranová, Thanh Van; Teplý, Petr, 1977-; Hejdová, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Bakalářská práce se zabývá vývojem privátního bankovnictví v ČR a ve světě. V teoretické části jsou představeny pojmové aparáty týkající se bankovní oblasti a její historický vývoj. Do této části také náleží obecná charakteristika privátního bankovnictví a přiblížení se s její legislativou. Další kapitola je věnována empirické analýze, kde jsou rozebrána finanční výkonost jednotlivých velkých hráčů na trhu privátního bankovnictví v ČR i ve světě. V poslední fázi se zaměříme na ucelený pohled modelu privátního bankovnictví a pokus o predikci budoucích trendů.
Vedoucí práce: Petr Teplý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses