Řízení po linii výkonů a jeho informační zajištění v podmínkách konkrétního ERP systému - Ptáček, Stanislav; Král, Bohumil, 1952-; Matyáš, Ondřej, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Cílem této diplomové práce je provést hodnotící analýzu vybraného ERP systému z hlediska jeho podpory řízení po linii výkonu v manažerském účetnictví. Předmětem zkoumání je systém Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations. Teoretická část je zaměřena na vymezení nástrojů manažerského účetnictví podporujících řízení po linii výkonu. Aplikační část poté analyzuje jednotlivé nástroje výše uvedeného systému a stanoví jeho silné a slabé stránky v informační podpoře řízení po linii výkonů. Pro slabé stránky pak předkládá doporučení pro jejich eliminaci.
Vedoucí práce: Bohumil Král
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses