Návrh kalkulačního systému v konkrétním podniku - Maroušek, Jan (2018)
Cílem této diplomové práce je popis a zhodnocení kalkulačního systému v podniku. Zhodnocení je provedeno na základě teoretických poznatků manažerského účetnictví. Dalším cílem je návrh na zlepšení tohoto kalkulačního systému a vyjádření rozdílu v rozhodování na základě stávajícího kalkulačního systému a na základě nově navrženého kalkulačního systému.