Návrh kalkulačního systému v konkrétním podniku - Maroušek, Jan; Matyáš, Ondřej, 1979-; Wagner, Jaroslav, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Cílem této diplomové práce je popis a zhodnocení kalkulačního systému v podniku. Zhodnocení je provedeno na základě teoretických poznatků manažerského účetnictví. Dalším cílem je návrh na zlepšení tohoto kalkulačního systému a vyjádření rozdílu v rozhodování na základě stávajícího kalkulačního systému a na základě nově navrženého kalkulačního systému.
Vedoucí práce: Ondřej Matyáš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses