Vykazování odložené daně z přecenění při fúzích - Malinová, Barbora (2018)
Tato bakalářská práce na téma Vykazování odložené daně z přecenění při fúzích, popisuje odloženou daň, nejčastější tituly vedoucí k odložené dani, stručně popisuje fúze společností, přeceňování jmění nástupnické společnosti a jeho daňové dopady, tedy i dopady na odloženou daň. V této práci jsou dále popsány fúze deseti různých společností a jak se tyto skutečnosti promítly do finančních výkazů vybraných společností a to jak do konečných výkazů, tak v zahajovacích rozvahách.