Vykazování odložené daně z přecenění při fúzích - Malinová, Barbora; Skálová, Jana, 1967-; Peprníčková, Mariana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Tato bakalářská práce na téma Vykazování odložené daně z přecenění při fúzích, popisuje odloženou daň, nejčastější tituly vedoucí k odložené dani, stručně popisuje fúze společností, přeceňování jmění nástupnické společnosti a jeho daňové dopady, tedy i dopady na odloženou daň. V této práci jsou dále popsány fúze deseti různých společností a jak se tyto skutečnosti promítly do finančních výkazů vybraných společností a to jak do konečných výkazů, tak v zahajovacích rozvahách.
Vedoucí práce: Jana Skálová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses