Finanční analýza společnosti Hamé s.r.o. - Schuhová, Martina; Holečková, Jaroslava; Plachý, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Cílem práce je zhodnotit finanční situaci společnosti Hamé, s. r. o. v letech 2012 až 2015. Práce je rozdělena do dvou částí. Teoretická část se zabývá pojmem finanční analýza, zdroji informací, uživateli těchto informací a jednotlivými poměrovými ukazateli a komplexními modely. Praktická část obsahuje výpočty a zhodnocení vertikální a horizontální analýzy rozvahy a výkazu zisku a ztráty, ukazatelů rentability, aktivity, likvidity a zadluženosti, jednoho bonitního a jednoho bankrotního modelu a pro lepší představu ještě srovnání vybraných poměrových ukazatelů s odvětvím.
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses