Rozbor investování prostřednictvím akciových fondů - Křivda, Martin; Musílek, Petr, 1965-; Pýcha, Mikuláš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Tato diplomová práce se zaměřuje na rozbor investování prostřednictvím akciových fondů a ukazuje to i na konkrétních příkladech. Je rozdělena do 4 kapitol. V první kapitole rozebírá obecné pojmy jako je kolektivní investování, jeho výhody a nevýhody či historii. Druhá kapitola se více zaměřuje na akciové fondy a jejich specifika. V třetí kapitole je zmíněn konkrétní postup, jak zanalyzovat akciové fondy. Čtvrtá kapitola nabízí výsledky tohoto postupu na vybraných akciových fondech.
Vedoucí práce: Petr Musílek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses