Analýza akcie Moneta Money Bank - Singer, Martin (2018)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou fundamentální a technické analýzy na kapitálových trzích. V práci by měl být zhodnocen vliv globální ekonomiky, odvětví a firemních ukazatelů na hodnotu akcie. Každá z těchto složek je podrobně popsána a následně prakticky doplněna. Cílem této práce je analyzovat společnost a ohodnotit její akcie. V samotném závěru bude vyjádřeno investiční doporučení spolu s načasováním obchodu, založeném na technické analýze.