Analýza akcie Moneta Money Bank - Singer, Martin; Veselá, Jitka; Plíva, Rostislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou fundamentální a technické analýzy na kapitálových trzích. V práci by měl být zhodnocen vliv globální ekonomiky, odvětví a firemních ukazatelů na hodnotu akcie. Každá z těchto složek je podrobně popsána a následně prakticky doplněna. Cílem této práce je analyzovat společnost a ohodnotit její akcie. V samotném závěru bude vyjádřeno investiční doporučení spolu s načasováním obchodu, založeném na technické analýze.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses