Daň z přidané hodnoty u malých zdravotnických zařízeních a vyvolané náklady zdanění - Řehová, Vendula; Slintáková, Barbora; Klazar, Stanislav, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Hlavním tématem diplomové práce je daň z přidané hodnoty u malých zdravotnických zařízení a vyvolané náklady zdanění. Hlavním cílem práce byl provést výzkum, na základě kterého budou tyto vyvolané náklady identifikovány a posléze je porovnat se zaplacenou daní. Práce obsahuje teoretický úvod do struktury a financování zdravotnictví, do specifik daně z přidané hodnoty ve zdravotnictví a do efektivnosti daní se zaměřením na vyvolané náklady zdanění. V závěru práce se nachází výpočet vyvolaných nákladů malého ambulantního zařízení souvisejících s daní z přidané hodnoty.
Vedoucí práce: Barbora Slintáková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses