Analýza systému řízení pohledávek městské části Praha 7 - Molnárová, Lucie; Svoboda, Michal, 1983-; Zouhar, Tomáš, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Tato práce se zabývá systémem řízení pohledávek městské části Praha 7 se zaměřením na pohledávky z nájmů obecních bytů. Cílem je zhodnotit systém řízení těchto pohledávek za pomoci účetních výkazů, metodik a názorů představitelů této městské části získaných při osobních rozhovorech. V první části se práce zaměřuje na vymezení základních pojmů z oblasti veřejné správy a řízení pohledávek. V druhé části jsou již konkrétně rozebrány příslušné dokumenty týkající se pohledávek městské části Praha 7. V závěru práce nabízí zhodnocení systému řízení pohledávek a návrhy na jeho zlepšení.
Vedoucí práce: Michal Svoboda
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses