Současné trendy v distribuci finančních produktů - Dobrynina, Valeriya; Radová, Jarmila; Šubová, Iveta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
V roce 2018 nabylo účinnosti hned několik nových právních předpisů vztahujících se k distribuci finančních produktů, proto téma této diplomové práce lze považovat za poměrně aktuální. První třetina práce se zabývá právě právní úpravou distribučních kanálů na finančním trhu, v současnosti a v nejbližší budoucnosti. Druhá část pomocí struktury úspor a zadlužeností domácností včetně determinant spotřeby a míry úspor přináší analýzu statistických údajů o poptávce po finančních produktech ze strany domácností. Nakonec třetí oddíl práce se týká trendů v distribuci finančních produktů včetně příkladů konkrétních technologických řešení a inovací na trhu. Nechybí ani pokus o vizi budoucího rozvoje finančních služeb jako celku nad rámec distribuce.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses