Interpretace a využití informací z účetních a rozpočtových výkazů pro vedení města Jesenice - Ludvíková, Kristýna (2018)
Předmětem bakalářské práce „Interpretace a využití informací z účetních a rozpočtových výkazů pro vedení města Jesenice“ je popis a vyložení informací z vybraných účetních a rozpočtových výkazů města Jesenice. Bakalářská práce má hlavní dvě části, teoretickou a praktickou, kde teoretická část je věnována rešerši odborné literatury zejména v oblasti struktury samosprávních rozpočtů. Praktická část je následně věnována samotné interpretaci vybraných účetních a rozpočtových výkazů. Závěr patří shrnutí poznatků zjištěních v rámci této práce.