Interpretace a využití informací z účetních a rozpočtových výkazů pro vedení města Jesenice - Ludvíková, Kristýna; Svoboda, Michal, 1983-; Zouhar, Tomáš, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Předmětem bakalářské práce „Interpretace a využití informací z účetních a rozpočtových výkazů pro vedení města Jesenice“ je popis a vyložení informací z vybraných účetních a rozpočtových výkazů města Jesenice. Bakalářská práce má hlavní dvě části, teoretickou a praktickou, kde teoretická část je věnována rešerši odborné literatury zejména v oblasti struktury samosprávních rozpočtů. Praktická část je následně věnována samotné interpretaci vybraných účetních a rozpočtových výkazů. Závěr patří shrnutí poznatků zjištěních v rámci této práce.
Vedoucí práce: Michal Svoboda
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses