Výběr účetního programu pro zpracování účetnictví - Srna, Matěj (2018)
Obsahem této bakalářské práce je postup při výběru účetního programu (softwaru pro účetnictví) pro mikro organizace. Teoretická část obsahuje zhodnocení a poţadavky na program. Praktická část zahrnuje seznámení s vybranými účetními programy (softwary) MONEY S3, POHODA, PREMIER, HELIOS RED a jejich vzájemné srovnání.