Výběr účetního programu pro zpracování účetnictví - Srna, Matěj; Zelenková, Marie, 1973-; Hora, Michal, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Obsahem této bakalářské práce je postup při výběru účetního programu (softwaru pro účetnictví) pro mikro organizace. Teoretická část obsahuje zhodnocení a poţadavky na program. Praktická část zahrnuje seznámení s vybranými účetními programy (softwary) MONEY S3, POHODA, PREMIER, HELIOS RED a jejich vzájemné srovnání.
Vedoucí práce: Marie Zelenková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses