Komparácia trhu spotrebiteľských úverov v ČR a SR - Gloneková, Lenka (2018)
Zadlženosť domácností vo väčšine štátov Európy narastá a rastie tak aj význam trhu spotrebiteľských úverov a preto je dôležité sa touto skutočnosťou zaoberať. Teoretická časť tejto bakalárskej práce sa zaoberá legislatívnou úpravou spotrebiteľských úverov ako v Českej republike tak ajv Slovenskej republike. V praktickej časti je analyzovaný trhspotrebiteľských úverov v ČR a SR na základe rôznych faktorov. V poslednej časti sú jednotlivé trhy navzájom porovnané kvantitatívne a kvalitatívne.