Komparácia trhu spotrebiteľských úverov v ČR a SR - Gloneková, Lenka; Teplý, Petr, 1977-; Hejdová, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Zadlženosť domácností vo väčšine štátov Európy narastá a rastie tak aj význam trhu spotrebiteľských úverov a preto je dôležité sa touto skutočnosťou zaoberať. Teoretická časť tejto bakalárskej práce sa zaoberá legislatívnou úpravou spotrebiteľských úverov ako v Českej republike tak ajv Slovenskej republike. V praktickej časti je analyzovaný trhspotrebiteľských úverov v ČR a SR na základe rôznych faktorov. V poslednej časti sú jednotlivé trhy navzájom porovnané kvantitatívne a kvalitatívne.
Vedoucí práce: Petr Teplý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses