Analýza vybrané investiční příležitosti - Režný, Filip (2018)
Cílem této diplomové práce je shrnout specifika bankovního sektoru, představit jednotlivé metody oceňování finančních institucí a vhodnou oceňovací metodu aplikovat na případě investiční analýzy Fio Banky, a.s. Získaná tržní hodnota pak slouží jako relevantní informace pro případného investora.