Analýza vybrané investiční příležitosti - Režný, Filip; Brada, Jaroslav, 1964-; Kováč, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Cílem této diplomové práce je shrnout specifika bankovního sektoru, představit jednotlivé metody oceňování finančních institucí a vhodnou oceňovací metodu aplikovat na případě investiční analýzy Fio Banky, a.s. Získaná tržní hodnota pak slouží jako relevantní informace pro případného investora.
Vedoucí práce: Jaroslav Brada
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses