Analýza projektu realizace webové prezentace - Richtr, Zbyněk; Borovička, Adam; Švarc, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2018)
Tato práce se zabývá praktickou aplikací metod řízení projektů na skutečný projekt. Cílem práce bylo provést analýzu skutečného projektu, jenž se zabývá tvorbou komplexní webové stránky, a vytvořit pro něj vhodný plán. Teoretická část práce představuje a vysvětluje základní použité pojmy a zároveň detailně popisuje použité metody. V následující praktické části práce byl popsán celý projekt a rozebrán jeho harmonogram. V návaznosti na to byly realizovány všechny standardní analýzy projektu – času, zdrojů, nákladů a rizika. Na závěr praktické části bylo provedeno srovnání plánu projektu získaného z programu MS Project se skutečným průběhem projektu. Ze srovnání plánu a skutečnosti vyplývá, že ačkoli se díky plánu podařilo předpovědět vývoj projektu v čase, nebylo takto možné vystihnout veškerou možnou variabilitu sledovaných veličin a došlo k odchylkám od plánu.
Vedoucí práce: Adam Borovička
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: matematické metody v ekonomii [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses