Analýza kalkulačního systému konkrétního podniku - Synková, Michaela (2018)
Tato bakalářská práce je zaměřena na analýzu kalkulačního systému v konkrétním výrobním podniku. Práce je rozdělena na teoretickou a na praktickou část. Teoretická část se zabývá terminologií v oblasti nákladů a kalkulací. Úvodem praktické části je popis společnosti, její organizační struktury a procesu výroby. Hlavním cílem praktické části je především podrobný popis současného stavu kalkulací v podniku a následně jeho zhodnocení a navržení případných změn. Závěrem práce je souhrnné zhodnocení současného systému v podniku a shrnutí navržených změn.