Analýza kalkulačního systému konkrétního podniku - Synková, Michaela; Petera, Petr, 1976-; Knorová, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Tato bakalářská práce je zaměřena na analýzu kalkulačního systému v konkrétním výrobním podniku. Práce je rozdělena na teoretickou a na praktickou část. Teoretická část se zabývá terminologií v oblasti nákladů a kalkulací. Úvodem praktické části je popis společnosti, její organizační struktury a procesu výroby. Hlavním cílem praktické části je především podrobný popis současného stavu kalkulací v podniku a následně jeho zhodnocení a navržení případných změn. Závěrem práce je souhrnné zhodnocení současného systému v podniku a shrnutí navržených změn.
Vedoucí práce: Petr Petera
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses