Komparace majetkových daní v zemích Visegrádské 4 - Hrbáček, Michael; Láchová, Lenka, 1959-; Kramata, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Tato bakalářská práce se zabývá komparací daní z vlastnictví a transferů nemovitých věcí v zemích Visegrádské čtyřky. Cílem je popsat, porovnat a zhodnotit jmenované daně. První část se zabývá teoretickými základy a historií. Druhá část se zaměřuje na legislativní úpravu v jednotlivých zemích V4. Třetí část zahrnuje souhrnnou komparaci a doporučení.
Vedoucí práce: Lenka Láchová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses