Komparace majetkových daní v ČR a v zemích Beneluxu - Dubský, Marek; Láchová, Lenka, 1959-; Kramata, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Bakalářská práce pojednává a komparaci majetkových daní v zemích Beneluxu a České republiky. Jejím cílem je popis jednotlivých majetkových daní, jejich porovnání a zhodnocení. Práce obsahuje úvodní teoretickou část, kde se definuje a popisuje daň a historie majetkových daní. Poté následují čtyři části, kde každá část obsahuje jeden stát a podrobný popis daných majetkových daní. Poslední kapitola je věnována srovnání daných států a vyvození závěru.
Vedoucí práce: Lenka Láchová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses