Finanční analýza a finanční plán společnosti Lučební závody a.s. Kolín - Lísková, Jana; Pham, Hoang Long; Nistorenco, Taisia; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Cílem této bakalářské práce je vypracování finanční analýzy společnosti Lučební závody a.s. Kolín v mezi lety 2012 a 2016, a následné sestavení krátkodobého finančního plánu na rok 2017. Práce je rozdělena do tří částí. V metodické části jsou popsané mnou vybrané základní ukazatele a specifické metody finanční analýzy, které jsem poté použila v praktické části. Mezi mnou vybrané metody patří horizontální a vertikální analýza účetních výkazů (rozvahy a výsledovky), zhodnocení poměrových ukazatelů a v neposlední řadě ohodnocení finanční situace společnosti bankrotními modely (Zeta skóre a index IN). Poslední část je věnována krátkodobému finančnímu plánu na rok 2017.
Vedoucí práce: Hoang Long Pham
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses