Vykazování softwaru užívaného ve firmách dle ČÚS a IFRS - Žáčková, Kateřina (2018)
Tato bakalářská práce se zabývá vykazováním softwaru podle Českých účetních standardů a Mezinárodních standardů účetního výkaznictví. Práce je rozvrhnuta do čtyř kapitol. Kapitoly věnující se vykazování softwaru z pohledu Českých účetních standardů a Mezinárodních standardů účetního výkaznictví obsahují názorné příklady, které pomáhají danou problematiku lépe pochopit. Výsledkem této práce je pak identifikace rozdílů obou systémů ve vykazování softwaru.