Vykazování softwaru užívaného ve firmách dle ČÚS a IFRS - Žáčková, Kateřina; Roe, Jana; Peprníčková, Mariana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Tato bakalářská práce se zabývá vykazováním softwaru podle Českých účetních standardů a Mezinárodních standardů účetního výkaznictví. Práce je rozvrhnuta do čtyř kapitol. Kapitoly věnující se vykazování softwaru z pohledu Českých účetních standardů a Mezinárodních standardů účetního výkaznictví obsahují názorné příklady, které pomáhají danou problematiku lépe pochopit. Výsledkem této práce je pak identifikace rozdílů obou systémů ve vykazování softwaru.
Vedoucí práce: Jana Roe
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses