Daňové a ekonomické důsledky BREXITU - Jáchym, Michal (2018)
Diplomová práce se zabývá daňovými a ekonomickými důsledky Brexitu. Hlavním cílem je zjistit a shrnout daňové a ekonomické důsledky Brexitu. Druhá kapitola obsahuje základní informace o Brexitu. V třetí kapitole popisuji daňový systém ve Velké Británii a ve čtvrté kapitole se věnuji spolupráci v Evropské unii v oblasti daní. V páté kapitole se opět vracím k problematice Brexitu, analyzuji zde současné, krátkodobé i dlouhodobé ekonomické důsledky. V poslední, šesté kapitole se věnuji daňovým důsledkům, tyto důsledky rozděluji na britské a české.