Řízení po linii výkonů a jeho informační podpora (na příkladu konkrétního podniku) - Svoboda, Samuel (2018)
Diplomová práce se zabývá problematikou implementace kalkulačního systému v konkrétní výrobní společnosti. V první části práce jsou zhodnoceny vývojové tendence v oblasti řízení po linii výkonů. V druhé části práce následuje představení a zhodnocení současného stavu kalkulačního systému společnosti. Na základě tohoto zhodnocení a teoretických poznatků z první části práce, je pro společnost navržen odpovídající kalkulační systém.