Řízení po linii výkonů a jeho informační podpora (na příkladu konkrétního podniku) - Svoboda, Samuel; Král, Bohumil, 1952-; Šoljaková, Libuše; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Diplomová práce se zabývá problematikou implementace kalkulačního systému v konkrétní výrobní společnosti. V první části práce jsou zhodnoceny vývojové tendence v oblasti řízení po linii výkonů. V druhé části práce následuje představení a zhodnocení současného stavu kalkulačního systému společnosti. Na základě tohoto zhodnocení a teoretických poznatků z první části práce, je pro společnost navržen odpovídající kalkulační systém.
Vedoucí práce: Bohumil Král
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses