Problematika ocenění obchodního závodu metodami založenými na analýze trhu - Krejčíř, Filip; Poborský, František; Lepič, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Práce se věnuje problematice oceňování obchodních závodů prostřednictvím metod založených na analýze trhu a klade si za cíl vytvoření uceleného postupu pro aplikaci těchto metod se zaměřením na metody tržního porovnání, který by nabízel komplexní pohled na jednotlivé fáze ocenění a na problémy s nimi spojené. Struktura práce je členěna do několika logicky na sebe navazujících kapitol, které se snaží provést čtenáře celým procesem ocenění od prvotního pochopení základních principů této metody až po výslednou kalkulaci hodnoty oceňované společnosti.
Vedoucí práce: František Poborský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses