Finančná analýza a prognóza budúceho vývoja spoločnosti Cukrovar Vrbátky a. s. - Tamašeková, Patrícia; Marek, Petr; Heršálek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Cieľom tejto bakalárskej práce je vykonanie finančnej analýzy a prognóza budúceho vývoja spoločnosti Cukrovar Vrbátky, a.s. Práca sa delí na 3 na seba naväzujúce časti. Prvá časť obsahuje metodiku finančnej analýzy a definíciu použitých ukazovateľov v tejto práci. Druhá časť je zameraná na samotnú finančnú analýzu skúmanej spoločnosti, porovnanie jej výsledkov s konkurenciou a postavenie na trhu. V tretej časti sa práca zaoberá prognózou budúceho vývoja spoločnosti Cukrovar Vrbátky a.s. V rámci tejto časti je spracovaná SWOT analýza, plánovaný výkaz zisku a straty, plánovaná súvaha a plánovaný prehľad o peňažných tokoch na rok 2017. V závere práce sú zhrnuté dosiahnuté výsledky a je zhodnotený cieľ práce.
Vedoucí práce: Petr Marek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses