Elektronická evidence tržeb - Emrová, Lucie (2018)
Bakalářská práce je věnována problematice elektronické evidence tržeb v České republice. Popisuje podstatu systému EET. Vysvětluje základní cíle elektronické evidence tržeb a pojmy s ní spojené. Práce vychází ze Zákona o evidenci tržeb. Jsou zde zhodnoceny dopady elektronické evidence do českého prostředí. V práci je dále představen model evidence tržeb Slovenské republiky, tzv. „off-line“ model, který je porovnán s elektronickou evidencí tržeb České republiky, která funguje na bázi „on-line“ modelu.