Elektronická evidence tržeb - Emrová, Lucie; Janhubová, Jaroslava, 1965-; Janhuba, Miloslav, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Bakalářská práce je věnována problematice elektronické evidence tržeb v České republice. Popisuje podstatu systému EET. Vysvětluje základní cíle elektronické evidence tržeb a pojmy s ní spojené. Práce vychází ze Zákona o evidenci tržeb. Jsou zde zhodnoceny dopady elektronické evidence do českého prostředí. V práci je dále představen model evidence tržeb Slovenské republiky, tzv. „off-line“ model, který je porovnán s elektronickou evidencí tržeb České republiky, která funguje na bázi „on-line“ modelu.
Vedoucí práce: Jaroslava Janhubová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses