Dlouhodobý hmotný a nehmotný majetek z pohledu auditu a daňového poradenství - Homola, Lukáš; Molín, Jan, 1978-; Králíček, Vladimír, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Tato práce pojednává o dlouhodobém hmotném a nehmotném majetku v oblasti auditu a daňového poradenství. Nejprve je definován dlouhodobý hmotný a nehmotný majetek z hlediska účetnictví a daní z příjmů. V dalších kapitolách jsou popsány aspekty dlouhodobého hmotného a nehmotného majetku v kontextu auditorské a daňově-poradenské činnosti. Tyto kapitoly jsou proloženy početními příklady. Praktická část práce je založena na datech zaslaných od anonymní účetní jednotky. Cílem této části je zhodnotit na základě vybraných testů, zda oblast dlouhodobého hmotného a nehmotného majetku neobsahuje žádné významné nesprávnosti.
Vedoucí práce: Jan Molín
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses