Budoucnost bankopojištění v České republice - Coufal, David (2018)
Diplomová práce se zabývá obsahem aktiv a pasiv bankovního a pojišťovacího sektoru. Dále pak hodnocením přínosu bankopojištění pro banky, pojišťovny a klienta. V praktické části jsou provedeny predikce vývoje poměrových ukazatelů ROAE a ROAA ČSOB či analýza zisku bankovního sektoru. Banky poskytující bankopojištění mohou být ziskovější a zisk bankovního sektoru by měl v příštích 5 letech spíše stagnovat.