Budoucnost bankopojištění v České republice - Coufal, David; Teplý, Petr, 1977-; Klárová, Adéla; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Diplomová práce se zabývá obsahem aktiv a pasiv bankovního a pojišťovacího sektoru. Dále pak hodnocením přínosu bankopojištění pro banky, pojišťovny a klienta. V praktické části jsou provedeny predikce vývoje poměrových ukazatelů ROAE a ROAA ČSOB či analýza zisku bankovního sektoru. Banky poskytující bankopojištění mohou být ziskovější a zisk bankovního sektoru by měl v příštích 5 letech spíše stagnovat.
Vedoucí práce: Petr Teplý
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses