Analýza přeshraničních fúzí realizovaných na Slovensku v letech 2014-2017 - Mríz, Slavomír; Skálová, Jana, 1967-; Kohoutek, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Tato diplomová práce se zabývá oblastí přeshraničních fúzí na Slovensku. Cílem práce je vyhodnotit úspěšnost a efektivnost realizovaných fúzí v letech 2014 - 2017 a identifikovat jejich hlavní vývojové trendy. Dílčím cílem je prozkoumat právní, účetní a daňovou úpravu přeshraničních fúzí na Slovensku. Důraz je kladen na praktickou část, v které jsou uskutečněné fúze analyzovány. Zkoumán je taktéž vliv přeshraničních fúzí na efektivnost společností.
Vedoucí práce: Jana Skálová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses