Fundamentální analýza akcie Komerční banky - Janda, Kristián; Musílek, Petr, 1965-; Šubová, Iveta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Diplomová práce je zaměřena na fundamentální analýzu akcií Komerční banky. Ve třech hlavních kapitolách je tato společnost analyzována na globální, odvětvové a firemní úrovni. Globální fundamentální analýza zkoumá vliv vybraných makroekonomických veličin na index PX, který reprezentuje český akciový trh a index STOXX 600, který reprezentuje trh evropský. Odvětvová analýza se zabývá charakteristikou bankovního sektoru. Cílem firemní fundamentální analýzy je srovnání Komerční banky s její konkurencí a stanovení vnitřní hodnoty akcie. Na závěr je formulováno investiční doporučení.
Vedoucí práce: Petr Musílek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses