Dotačná politika v oblasti športu na Slovensku a v ČR - Iskierková, Denisa; Sedmihradská, Lucie; Kramata, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Diplomová práca Dotační politika v oblasti sportu na Slovensku a v ČR analyzuje situáciu v oblasti športu v týchto dvoch vybraných krajinách. Práca je rozčlenená na tri kapitoly. Nachádza sa v nej 39 tabuliek, 6 grafov a 7 obrázkov. Prvá kapitola prináša základné teoretické poznatky a na základe aktuálnej platnej legislatívy analyzuje oblasť športu z pohľadu práva. V druhej časti je popísaná metodika výpočtu rozdeľovania finančných prostriedkov so zameraním sa na športové reprezentácie. Tretia časť práce sa zaoberá konkrétnymi výškami finančných prostriedkov, ktoré boli v rokoch 2014 až 2018 poskytnuté zo strany ministerstva školstva v oboch štátoch. Záver práce je venovaný zosumarizovaniu dosiahnutých výsledkov.
Vedoucí práce: Lucie Sedmihradská
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses