Outsourcing vedení účetnictví z pohledu poskytovatele - Švecová, Martina; Procházka, David, 1979 říjen 10.-; Hora, Michal, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Bakalářská práce pojednává o externím vedení účetnictví. Hlavním cílem je analyzovat výhody a rizika outsourcingu vedení účetnictví a stanovit klíčové parametry pro jeho realizaci. Praktická část se zabývá rozborem vztahu konkrétní účetní firmy poskytující outsourcingové služby v oblasti účetnictví a daní a jejího klienta. V rámci zkoumání současného stavu spolupráce je proveden podrobný popis fungování celého procesu od obdržení (vzniku) účetních dokladů až po odeslání finálních výstupů z účetnictví. Cílem práce je zhodnocení výhod a nevýhod současného nastavení outsourcingové spolupráce a předložení návrhu na zlepšení.
Vedoucí práce: David Procházka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses