Kreativní účetnictví - Skokanová, Anna (2018)
Tato bakalářská práce vymezuje v prvé řadě účetnictví a následně se zaměřuje na problematiku kreativního účetnictví, jeho dopadů, metod praktikování a ostatních souvisejících záležitostí. Dále je zde jasně odlišeno pojetí kreativního účetnictví, účetní chyby a účetního podvodu. V práci je i praktická aplikace kreativního účetnictví prostřednictvím jeho dvou metod. Na závěr jsou zde zmíněny dvě kauzy, které měli velký dopad na společnost – světově i u nás v České republice.